Fórum Szentistvánbaksán

A Rákóczi LEADER Egyesület működési területén meghirdetésre került a Helyi közösségi és gazdasági fejlesztések támogatása című, VP6-19.2.1.-72-8-21 kódszámú helyi felhívás, amelyre az arra jogosultak, 2021. augusztus 16 napjától támogatási kérelmet nyújthatnak be!

A támogatási kérelmek eredményes benyújtása érdekében a Rákóczi LEADER Egyesület munkaszervezete tájékoztató fórumot szervez, amely keretében olyan hasznos információk megosztását tervezzük többek között az eddigi ügyintézési tapasztalatok felhasználásával, amelyek alapvetően meghatározzák a benyújtott pályázatok minőségét, s adott esetben azok sikerességét is!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi online tájékoztató fórumon való részvétel regisztrációhoz kötött!

Az online fórum időpontja:

2021. szeptember 30.; 13:00 óra

Regisztráció menete:

Kérem, hogy a tájékoztató fórumon való részvételi szándékát munkaidőben, legkésőbb 2021. szeptember 29-én 16:00 óráig jelezze (Kérem, hogy a regisztrációjában tüntesse fel a résztvevő névét -amennyiben releváns, úgy az általa képviselt szervezetének a nevét és címét-, valamint az elérhetőségeit (e-mail cím és telefonszám). A regisztrációs adatokat e-mail-ben a: rakoczileader.szikszo@gmail.com címen várjuk!

Az e-mail címére a regisztrációja alapján egy meghívót fogunk küldeni. Ebben az e-mail-ben leírjuk, hogy miként tud csatlakozni a Google Meet segítségével megrendezésre kerülő online fórumhoz. Amennyiben van az ismeretségi körében olyan, aki szeretné a fejlesztési elképzelését LEADER pályázat segítségével megvalósítani, azt kérem értesítse erről a lehetőségről!

A támogatási kérelmek eredményes benyújtásának elősegítése érdekében várom mielőbbi visszajelzését, számítok megtisztelő jelenlétére, együttműködésére. A fórumra a fenteb leírtak alapján minden érintett, támogatási kérelmet benyújtani szándékozót szeretettel meghívunk és várunk.

Üdvözlettel:

Rákóczi LEADER Egyesület

munkaszervezete

Szikszó, 2021.09.20.